Бродиш сам в нощта студена
и търсиш любовта
в лицата на безброй жени...
А тя, Една те чака дълго в моите очи!
В сълзите ми събирана отдавна,
но те потънали са в тъмнина...
Дали ще я познаеш?...
Дали ще можеш да почувстваш любовта?...
Ръцете ми, докосвали те с нежност,
говорят вместо мен сега и
устните целувани от теб отдавна
Обичам те... шептят в тишина!
Душата ми, потънала в очакване
във времето, като че ли е спряло!
Завинаги ли теб ще искам?...
Завинаги ли тебе ще обичам?...
А ти... бродиш сам в нощта студена
и търсиш любовта!
Но не в сърцето ми, а в други хиляди лица!
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados
!!!