1 oct 2010, 20:00

Една любов се изтрива 

  Poesía
605 0 1

Тук, на тази кръгла маса,

последна чашка се изпива,

с нея от главата и сърцето

една любов се изтрива.

 

Дали следите от любовта

ще са изтрити с чашката,

да се наредя и аз след всички

разбити сърца на опашката...

 

Ще потъна в миналото ти

на дъното в сърцето забравен,

да започна отначало си мисля,

но този път няма да е забавен.

 

Очите ми ще виждат твоите

винаги, когато ги отворя

и нощем ще ги сънувам,

след като ги затворя...

 

Изтрива се любовта с чашката –

на късмета – дяволът, на тъгата – идолът,

една любов се изтрива,

но докато държи алкохолът...

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Категорично не на ча6ката.Има други ,например да напи6е6 о6те не6то.
Propuestas
: ??:??