11 sept 2013, 20:50

Една любовна нощ 

  Poesía » De amor
727 0 2

В стаята ми влезе тъмнината, обгърна ме със нея пак нощта,
в прозореца усмихна се луната, към мен политна падаща звезда.
За нощ любовна само с теб мечтая, запомнящо красива да е тя,
за да усетя, че достигам Рая, а всъщност в твоя огън да горя!

Да ме докосваш с устни топли, в дълбоки чувства да се потопя
и само мойте тихи вопли ти да изпиваш жадно със уста.
Да ме извайваш с пръсти нежно, като богиня с огнена коса,
с очите впити в мен копнежно, да ми отнемаш пак дъха.

Ако в такава нощ изтлея, ако остана само в пепелта,
аз знам до сутринта от нея, че ще възкръсна с любовта.
В такава нощ не се умира, във нея двойно се живее,
за нея всичко друго спира, сърцето само тихо пее!

За нощ любовна с теб мечтая, запомнящо красива да е тя,
за да усетя, че достигам Рая, а всъщност в твоя огън да горя!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??