4 ene 2012, 16:05

Една магия, снежно бяла 

  Poesía » De amor
690 0 10

Ти беше моят грях,

и моят стих недонаписан -

аз нежно утро бях

в очите ти, едва разлистено.

Ти беше сладък сън

в нощта по миглите полепнал -

аз бях зората вън,

по устните ти нежно плъзнала.

От нас роди се ден -

повит със слънчево одеало,

огрял и теб и мен -

една магия в снежно бяло.



 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??