18 sept 2010, 18:06

Една Мечта 

  Poesía » De amor
424 0 0

Очите ти са сини кат' небето,

косите ти са като житен клас,

приличаш ми на ангелче, което

мечтае всеки ден и час.

Но своите мечти ти не издаваш,

таиш ги в себе си и ти тежи,

и само на доверено момиче

ще споделиш ти своите мечти.

А колко дълго ще го търсиш -

аз не зная,

но, може би, щастливка ще е тя,

че е намерила в безкрая

момче със ангелска душа.

© Надя Панева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??