18 сент. 2010 г., 18:06

Една Мечта 

  Поэзия » Любовная
423 0 0

Очите ти са сини кат' небето,

косите ти са като житен клас,

приличаш ми на ангелче, което

мечтае всеки ден и час.

Но своите мечти ти не издаваш,

таиш ги в себе си и ти тежи,

и само на доверено момиче

ще споделиш ти своите мечти.

А колко дълго ще го търсиш -

аз не зная,

но, може би, щастливка ще е тя,

че е намерила в безкрая

момче със ангелска душа.

© Надя Панева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??