11 dic 2008, 13:16

Една Мечта 

  Poesía » De amor
525 0 0
Не знам защо за теб мечтая.
Не знам защо с теб не можем да сме тим,
но ти за мен си ката ангелите в рая,
а си толкова недостижим...

Стоиш високо.
Някаде в небето,
а аз те търся с поглед уморен.
Опитах да не мисля за момчето,
за което плаках всеки ден.

Но не мога аз да я забравя.
Любовта е нещо като Бог.
Закълнеш ли се в тази вяра,
ще вярваш в нея цял живот...

Не знам защо за теб мечтая.
Не знам защо за мен си ти един,
но ти за мен си и началото, и края,
а си толкова недостижим...

© Емилия Милетиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??