25 nov 2004, 1:15

Една минута 

  Poesía
1022 0 4
Дай ми минута...
Даи ми само една..
Да обърна живота ти,
да обърна света...

Дай ми минута 
за да те намеря..
Само една..
за да те спечеля..

Дай ми минута само,
за да те обичам...
Една еднична..
без в нищо да се вричам...

© Тони Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??