31 ene 2007, 21:16

Една нелепа Love Story... 

  Poesía
1147 0 11
Аз те обичах искрено много,
жадувах те - ангел свещен,
но Съдбата отсъди толкова строго
демон да бъдеш за мен.

Всели се във тялото ми, взе ми душата.
Ти от мене мойта невинност изпи,
обърна живота ми, съсипа мечтата
и искаше още, нали?

Престанах да мисля, да чувствам дори,
животът ми в странна посока пое
и сякаш бездушна, безплътна почти,
ти моята същност превзе.

Във кротка робиня превърна ме ти,
във вярна поклонница, но без душа.
Навярно забравила болката си
аз поглъщах от тебе още тъга.

И просих целувки, за обич се молех.
Единствено исках от тебе това!
Остана ми само студения полъх
на демон играещ си с мойта съдба...



ноември 2003

© Борислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??