16 feb 2017, 11:17

Една последна поема 

  Poesía » Filosófica
456 0 0

Загубих вдъхновение

Вдъхновението изгуби смисъл

 

Няма нужда от самовнушение

че ще се събуди отдавна заспалата мисъл

 

Речника ми обедня

Чувството, то-избледня

 

и артиста в мен-умря

А как прекрасно беше да създаваш

исками се...дали мога пак да продължа?

Света от рими не трябва да лишаваш

До този дар дано пак се доближа 
 
Създавай, нищо не забравяй

За небето и цветята,

за всичко разсъждавай


Невъзможно ми е вече да изкажа

безизходноста която чувствам

липства ми куража...

а и вече, даже аз...

 

отсъствам,
 

© Kristina Mi Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??