29 ene 2007, 17:49

Една случайна среща... 

  Poesía
762 0 8
Днес те срещнах и се влюбих в очите ти,
излъчващи такава нежност,страст и красота,
днес те срещнах и ти обрече дните ми,
до днес потъващи в самота.
Днес те срещнах и съцето ми отнова заобича,
така каkто никога не е било,
от стрела пронизано,то отново се затича,
и прегърна твоето,обвито от стъкло.
Днес те срещнах и мигът ми се превърна,
в най-красивото и ценно нещо на света,
днес те сращнах и живота ми се върна,
от тъмната погубена мистерия на смъртта.
Днес те срещнах и почувствах любовта,
забравена от Бога и от мен,
днес победих прокълналата ме самота,
погубвала ме ден след ден.
Днес дарих на себе си и на света,
онова,което днес му беше чуждо,
днес отвърнах с радост на страстта,
и щастие,което на всеки му е нужно.
И извърнах поглед пак към теб,
погледнах те с очи,които ти благодаряха,
душата ми не блестеше от пропукан лед,
а от преданост,победила на двубой съдбата.

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??