25 abr 2008, 11:47

Една средностатистическа вечер на една средностатистическа студентка в Студентски град 

  Poesía » De humor
1271 0 8
ВСЯКО СЪВПАДЕНИЕ С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е НАПЪЛНО УМИШЛЕНО!!!

Ето, днес отивам в "Ориент"-а,
да пия пак мастика с мента,
а на входа фейсконтрол
ми предлага да го видя гол.
Влизам наперено, сядам на бара,
поръчвам си малко и паля цигара.
Пич ми предлага огънче с усмивка.
Готово - поредната нощна забивка.
Но ето, колегата гледам пред мен,
на очите ми казва, че бил е във плен,
но със комшията го замених
и май сърцето му разбих.
Дори да не се бе почувствал отрязан,
изпратих му SMS: "Честит Трифон - зарязан!".
А аз получих съобщение жалко -
бившият моли ме за още малко.
Но аз не мога - вече имам друг
и отговарям: "С връзката ни бе до тук!".
Барманът прекъсва моите любовни дилеми
и пита: "Нек`ви проблеми?".
Да ме разведри, ме черпи със коктейл
и обещава: "Ще ти пиша e-mail".
Аз му казвам: "С гаджета си пиша само в Skype",
а той: "Nickname-a ми е racer-vype".
Прозвучава "Водка с утеха"
за онези, дето телефона ми не взеха.
Но ето, цветарката идва при мен -
роза ми праща пак някой кретен.
DJ-ят, понеже е мой човек,
най-после ми пуска кючек.
На дансинга излиза стриптизьорът Хасан,
размахвайки страстно голям ятаган.
Възмутена от цялата селяния,
решавам тази вечер да се напия.
Слава Богу, бизнесмен ме вика на ВИП-а.
Но какво се оказва - иска да ме пипа!
Аз му обяснявам трите закона,
без които не може да мине купона.
Оказва се, че не бил бизнесмен,
а риалити звезда, на която не съм фен.
На някакъв безлюден остров живял
и сега ми се предлага цял.
При колеги в Plazza да кажа "наздраве" отивам,
а един заблуден си мисли, че го забивам.
Отдръпва се и ми прави странни знаци -
"С теб на никакви матраци!
Не ми се яде бой
от бившия любовник твой!"
Решавам да си ходя, но ето, че отпред
срещам аз един съсед.
Той с колегата си се прибира,
но да ме изпрати си умира.
Аз понеже и по двамата си падам,
с тях в "Джумаята" да похапнем сядам.
Поръчвам си спагети,
ала как ми се ядат Форнети...
И за да се утеша във този миг,
пускам и на двамата език.
Накрая се прибирам самичка, защото
не искам утре да се чудя  кой е този в леглото.
И в алкохолното си опиянение
се заричам: "Утре вечер продължение!"

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??