3 oct 2008, 22:04

Една сълза 

  Poesía » Versos blancos
833 0 1
Една сълза

Една сълза вече няма време,
не се наслаждава на утринната песен на птиците.

Една сълза не успя
да се отрони от окото на умрялото куче.

Една сълза вече не се усмихва на спомените,
те нямат време за нея.

Една сълза падна и се зари в пясъка,
същият пясък, сега пропит с много сълзи,

пропит до утре, когато вълните на времето
ще отмият и сребърните балерини на дъжда...

© Цецо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми! Много!
    Чувственно е!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??