Oct 3, 2008, 10:04 PM

Една сълза 

  Poetry » White poetry
831 0 1
Една сълза

Една сълза вече няма време,
не се наслаждава на утринната песен на птиците.

Една сълза не успя
да се отрони от окото на умрялото куче.

Една сълза вече не се усмихва на спомените,
те нямат време за нея.

Една сълза падна и се зари в пясъка,
същият пясък, сега пропит с много сълзи,

пропит до утре, когато вълните на времето
ще отмият и сребърните балерини на дъжда...

© Цецо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми! Много!
    Чувственно е!
    Поздрави!
Random works
: ??:??