16 abr 2011, 21:55

Една тежка любов 

  Poesía » De amor
613 0 0

Една тежка любов


Там когато ме остави,

Кога моето сърце разби,

Когато приятел срещу приятеля изправи,

Заради теб приятелството се разби.

 

Щом заради теб приятелите си оставих

и чувства им нараних.

Срещу семейство се аз изправих, тях също нараних,

За да бъдеш ти добре и любовта ти твоя да заслужа.

 

И след всичко, що направих, те видях

Как сърцето ми разбиваш,

Как заради друг от мене си отиваш.

 

Всичко изоставих зарад тебе,

Останах без приятели, семейство и любов,

А ти за благодарност сърцето ми разби.

 

И така живях със спомена за тебе,

Нови приятели намерих, милото семейство ми прости,

Ала любов нова аз не усетих -

Любов, подобна на тази, що чувствах аз към теб.

© Емил Обрешков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??