Затварям в тъмното очи и си представям Рая,
а ти си някъде далеч в безкрая!
О, как ми липсваш...
Как искам силно аз да те прегърна...
Да усетя силата на твойто тяло
и нежно, като в сън обляна,
да се потопя в целувките ти цяла!
И все още липсваш ми...
Със своя страстно нежен поглед...
Обсибващ с ласки всяка част от мен...
Отново съм в Рая, но само в мечтите...
Ах, повече от всякога ми липсваш...
Защо си толкова далеч от мен?!
Защо изгуби се в безкрая?!
Защо обичам те до болка, аз не зная!
Не искам и не може никой да ми обясни,
но мога ли да кажа, че не ме боли?!
За едно момче!!!
Владо... ОБИЧАМ ТЕ!!!
Всяка секунда с теб е цял век, прекаран в Рая!!!
© Футболистката Todos los derechos reservados