Feb 20, 2009, 7:41 AM

Една вечер без теб... 

  Poetry » Love
1050 0 3

Затварям в тъмното очи и си представям Рая,

а ти си някъде далеч в безкрая!

О, как ми липсваш...

Как искам силно аз да те прегърна...

Да усетя силата на твойто тяло

и нежно, като в сън обляна,

да се потопя в целувките ти цяла!

И все още липсваш ми...

Със своя страстно нежен поглед...

Обсибващ с ласки всяка част от мен...

Отново съм в Рая, но само в мечтите...

Ах, повече от всякога ми липсваш...

Защо си толкова далеч от мен?!

Защо изгуби се в безкрая?!

Защо обичам те до болка, аз не зная!

Не искам и не може никой да ми обясни,

но мога ли да кажа, че не ме боли?!

 

                                            За едно момче!!!

                                           Владо... ОБИЧАМ ТЕ!!!

                                           Всяка секунда с теб е цял век, прекаран в Рая!!!

 

© Футболистката All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??