21 feb 2012, 14:55

Едни очи 

  Poesía » De amor
724 0 2

 

Едни очи – те за теб горяха...

Едни очи – те само теб следяха...

Едни очи – те да те обичат не спряха...


Това са моите очи, който теб не преживяха...


Едни очи – невиждащи...

Едни очи – непоколебими...

Едни очи - играещи си...


Това са твоите тъй недостижими очи...


Срещнаха Мойте тъй тъжни очи...

Твойте тъй жестоки мъжки очи... който ги плениха и погубиха...


Защо очите завинаги... останаха изгубени... в твойте... очи...

Защо завинаги в тях оставаш ти...

Защо те и ти завинаги... остават несъвместими…

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??