Feb 21, 2012, 2:55 PM

Едни очи 

  Poetry » Love
757 0 2

 

Едни очи – те за теб горяха...

Едни очи – те само теб следяха...

Едни очи – те да те обичат не спряха...


Това са моите очи, който теб не преживяха...


Едни очи – невиждащи...

Едни очи – непоколебими...

Едни очи - играещи си...


Това са твоите тъй недостижими очи...


Срещнаха Мойте тъй тъжни очи...

Твойте тъй жестоки мъжки очи... който ги плениха и погубиха...


Защо очите завинаги... останаха изгубени... в твойте... очи...

Защо завинаги в тях оставаш ти...

Защо те и ти завинаги... остават несъвместими…

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??