Едни очи – те за теб горяха...
Едни очи – те само теб следяха...
Едни очи – те да те обичат не спряха...
Това са моите очи, който теб не преживяха...
Едни очи – невиждащи...
Едни очи – непоколебими...
Едни очи - играещи си...
Това са твоите тъй недостижими очи...
Срещнаха Мойте тъй тъжни очи...
Твойте тъй жестоки мъжки очи... който ги плениха и погубиха...
Защо очите завинаги... останаха изгубени... в твойте... очи...
Защо завинаги в тях оставаш ти...
Защо те и ти завинаги... остават несъвместими…
© Валентина Все права защищены