21 sept 2011, 19:10

Едни очи ми стигат... 

  Poesía » De amor
685 0 6

 

 

На Даяна

 

 

Очите ти са спомени - небесносинитe,
огряващи чернилото на космоса!
Възкръсващи за слабите, снизяващи за силните!
Втъкани в смисъла - да омагьосват!

 

И тези, трябващи ми за съграждане,
на моя свят - изгубен из усоите.
Едни очи ми стигат за прераждане!
Но важното е... да са твоите!

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??