21.09.2011 г., 19:10 ч.

Едни очи ми стигат... 

  Поезия » Любовна
660 0 6

 

 

На Даяна

 

 

Очите ти са спомени - небесносинитe,
огряващи чернилото на космоса!
Възкръсващи за слабите, снизяващи за силните!
Втъкани в смисъла - да омагьосват!

 

И тези, трябващи ми за съграждане,
на моя свят - изгубен из усоите.
Едни очи ми стигат за прераждане!
Но важното е... да са твоите!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??