15 may 2008, 0:07

Едничка мисъл ме изгаря... 

  Poesía
606 0 2

Когато огънят от мисли разгори се
и в своята утроба ме приеме,
тогава ти не се замисляй,
а просто отпрати  ме.

 

Защо аз смисъла изгубих на живота?
Не знам! Но ден след ден, по-тъжен стана,
макар да съм обичал аз земята,
не съжалявам, че ме няма.

 

И всеки път, когато във съня ме видиш,
очи със сълзи ти недей да пълниш,
а само спомена за мен пази,
защото винаги при теб ще бъда, дори във мрачните ти  дни...

 

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??