21 ene 2012, 4:53

Едно делено на две 

  Poesía
666 0 3

Бяхме една душа.
Бяхме едно тяло.
Бяхме сбъднатата си мечта -
две части на огромно цяло.
Бяхме едно сърце.
Бяхме едни мисли.
Бяхме едни ръце -
търсещи, намиращи и чисти.
Бяхме едни очи.
Бяхме едни устни.
Един смях, сълзи -
солено-сладки. Вкусни.
Бяхме един живот.
Сега сме някакви си дроби.
Не може пак да сме едно.
Едното сложихме във скоби.

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??