21.01.2012 г., 4:53 ч.

Едно делено на две 

  Поезия
673 0 3

Бяхме една душа.
Бяхме едно тяло.
Бяхме сбъднатата си мечта -
две части на огромно цяло.
Бяхме едно сърце.
Бяхме едни мисли.
Бяхме едни ръце -
търсещи, намиращи и чисти.
Бяхме едни очи.
Бяхме едни устни.
Един смях, сълзи -
солено-сладки. Вкусни.
Бяхме един живот.
Сега сме някакви си дроби.
Не може пак да сме едно.
Едното сложихме във скоби.

© Детелина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??