4 dic 2015, 21:00

Едно и също 

  Poesía » Otra
364 0 4


Едно и също 


в света несъвършен какъвто и да съм

живея собствения си  житейски сън

пътувам с влака на живота непрекъснато

и нося трепета на собствените си товари

познавам абсолютно всички гари

надяваш се на твоята да сляза и да те прегърна

и да не поискам в пътя да се върна 

при онова което с липсата си позабрави

в съня ми както винаги присъстваш

не ме буди… за слизане е късно

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??