Едно лято
Недей ми обещава следващи лета.
Ела в тази звездна нощ, вземи ме.
Аз ще си тръгна още с първата роса.
Ще бъда лятна жар, искра без име.
Не ме сравявай с другите жени.
Ти вече ме намери- запази ме.
В ръцете, в стъпките, в смеха, дори
в сълзите си ме запази, любими...
До прилива. До следваща вълна.
До следващото лято... Забрави ме.
20.08.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados