21.08.2012 г., 10:53 ч.

Eдно лято 

  Поезия » Любовна
595 0 8

 

                                Едно лято

 

                            Недей ми обещава следващи лета.

                     Ела в тази звездна нощ, вземи ме.

                     Аз ще си тръгна още с първата роса.

                     Ще бъда лятна жар, искра без име.

 

                      Не ме сравявай с другите жени.

                      Ти вече ме намери- запази ме.

                      В ръцете, в стъпките, в смеха, дори

                      в сълзите си ме запази, любими...

                     

                      До прилива. До следваща вълна.

                      До следващото лято... Забрави ме.

                    

                  

                    

 

 

                                                         20.08.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??