27 nov 2006, 16:01

Едно момиче... 

  Poesía
695 0 4

Едно момиче до прозореца стои

там то сълзите си излива

и споделя ги сама с нощта,

със луната бледа и горчива.

 

Едно момиче в сън прекрасен

очи в кристален блян сънува

вижда образа им ясен

и погледа им тихичко бленува.

 

Едно момиче в празнота потъва

под лунен сърп от хиляди лъчи,

момичето с нощта танцува

с наведени, отчаяни очи.                                                              

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??