11 abr 2007, 9:14

Едно начало 

  Poesía
578 0 1


Как всичко свършва и пак започва отначало?
А всеки наш край е едно ново начало!
Но за всичко сме виновни само ние - никой друг
и колкото и да се стараем, не можем да се спрем дотук.
Ако мога да избирам, бих сложила край.
Ако трябва да избирам, бих превърнала и Ада в Рай!
На толкова неща съм готова за теб -
страхувам се от силата, с която владееш моето сърце.
Но продължавам да те следвам -

търпя всяка твоя шега.

Не съм свикнала,

но по-добре, отколкото да използваш лъжа.

Щом те зърна, не зная как, но сърцето ми бясно препуска

и не съм в състояние да се успокоя.

Защо имаш такава власт над мен?

Защо винаги ти прощавам и държиш ума ми в плен?

Цялата се разтрепервам, що за сладка болка е това?

Нима аз самата търся повод,

за да създам поредния скандал?

Кога най-после ще свърши тази игра?

Когато не съм влюбена!

Но сега ако го кажа, това ще е лъжа!

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може би това ще стане , когато не си влюбена , но тогава живота става сив и еднообразен.Имам някои критики към стихотворението , но като цяла е добро.
Propuestas
: ??:??