Как всичко свършва и пак започва отначало?
А всеки наш край е едно ново начало!
Но за всичко сме виновни само ние - никой друг
и колкото и да се стараем, не можем да се спрем дотук.
Ако мога да избирам, бих сложила край.
Ако трябва да избирам, бих превърнала и Ада в Рай!
На толкова неща съм готова за теб -
страхувам се от силата, с която владееш моето сърце.
Но продължавам да те следвам -
търпя всяка твоя шега.
Не съм свикнала,
но по-добре, отколкото да използваш лъжа.
Щом те зърна, не зная как, но сърцето ми бясно препуска
и не съм в състояние да се успокоя.
Защо имаш такава власт над мен?
Защо винаги ти прощавам и държиш ума ми в плен?
Цялата се разтрепервам, що за сладка болка е това?
Нима аз самата търся повод,
за да създам поредния скандал?
Кога най-после ще свърши тази игра?
Когато не съм влюбена!
Но сега ако го кажа, това ще е лъжа!
© Ванина All rights reserved.