11 dic 2007, 9:17

Едно от нещата, което ми дава криле и ме прави щастлива, когато ме разсмиваш - 

  Poesía » Otra
1681 0 18
усещането,
че целуваш смеха ми.

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??