Dec 11, 2007, 9:17 AM

Едно от нещата, което ми дава криле и ме прави щастлива, когато ме разсмиваш - 

  Poetry » Other
1808 0 18
усещането,
че целуваш смеха ми.

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??