5 feb 2016, 21:41

Едно посвещение 

  Poesía » Filosófica
464 0 0

                                                                            да

                                                                         можех
                                                                     

                                                                 бих ти подарил

 

                                                          първия си вик на този свят
                                                        първото посягане с ръцете си
                                                                    първата сълза
                                                                  от мен отронена
                                                       и първата си бебешка усмивка

 

                                                                              да

                                                                           можех

                                                                    бих ти подарил

 

                                                         първата си бебешка усмивка

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??