30 jul 2019, 16:00

Едно потребно непотребно вълнение 

  Poesía » De amor
181 0 0

Една непотребност в съцето ми загнезди,
разкъсва ме и ме боли.


Едно красиво изкушение,
което руши мисли и сън.
Невъзможна мечта,
рушаща много съдби.


Страст без плът и разум,
страст изгаряща душата.
Аз те гледам, само те гледам,
защото не руша животи.


Огън се движи по вените ми,
но не те искам.
Една гола въздишка, и нищо повече,
без плът и разум без мечти само вълнение.

 

Не мое момче Обичай любимата си,

както аз обичам моята душа до себе си.

© Галина Гаврилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??