26 ago 2011, 14:58

Едно такова... 

  Poesía » Otra
710 0 7

С непохватен жест на малко дете
Времето чашата си е разляло,
на хиляди капчици пред мен се разбиха
цифрите на стройното му тяло...
Вероятно някъде, в другия край на света,
сега се разхожда с котешки стъпки
и невъзмутимо брои ли брои
въздишки, туптения, камари звезди...
/в огромния си колаж ги нарежда/.
Щом му е хоби, нека твори -
пред мен нали се разтвори небрежно.

 

http://www.youtube.com/watch?v=q6UNzC7Ao14&feature=player_embedded


© N. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??