25 may 2016, 20:30

Едно завръщане 

  Poesía » De amor
267 0 1

                                                          Едно завръщане.

 

 

Сутрин зората ме събужда,

от слепотата на нощта проглеждам

забравила колко хубаво е да си желана.

Красота в сърцето! И няма забрана!

 

Ослепителна любов и душата лети,

нежност, красота и много мечти.

Научих се отново да обичам,

в горещата любов се вричам.

 

Имат вкус изплакани сълзи

на пролет бяла, на роса! Мрази

горещите парчета оставили следи.

Съдбата съсипва обичта и пак я реди.

 

Всяка пролет е едно завръщане

към живота, към вярата и влюбване,

което ме кара да се загубвам,

а чувствата се палят и лудувам.

 

Защо в теб винаги се намирам,

слушам птича песен и се втурвам

с душата нежна и топла като тих ветрец

и пак се завръщам в леглото на слепец.

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??