22 may 2009, 11:15

Еднодневка 

  Poesía
532 0 4

             ЕДНОДНЕВКА

 

Защо ме мислят за еднодневка?

Затуй ли, че живея ден за ден.

Зад мен са Ани, Мария, Стефка.

Защо оставам винаги ранен.

 

Израснаха новите момичета.

Не паднах на колене пред тях.

И грейна пролет с огнени езичета.

 

… Като еднодневка не умрях.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??