4 dic 2022, 16:24

Едностишия 

  Poesía
127 0 0

I. Питане

Бит или Битие е Човекът?!

 

II. Зоомòрфен

Човек без хоризонт,

             вчоплен в бита си.

 

III. Вид екзекуция

Той бе убит 

                       от... Бит! 

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??