4.12.2022 г., 16:24 ч.

Едностишия 

  Поезия
125 0 0

I. Питане

Бит или Битие е Човекът?!

 

II. Зоомòрфен

Човек без хоризонт,

             вчоплен в бита си.

 

III. Вид екзекуция

Той бе убит 

                       от... Бит! 

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??