5 dic 2017, 23:19

Едва ли 

  Poesía » De amor, Verso libre
320 0 2

 

 

Искам обич и любов

не искам душата да бъде

пленница на една сурова съдба.

Искам любов без сълзи,

искам душата да не ме боли

Знам, че ще мине време и ще се наситим,

ще помръкне радостта, ще плаче сърцето

и не напразно душата ще более,

за истината,за топлината,

за твоите нежни думи.

Не спирай да ги изговаряш,

не спирай да ме даряваш

това ме крепи, това ме държи жива.

Очаквам времето да затрупа чувствата,

на душата да ѝ бъде по-леко.

Едва ли ще бъде мъртва любовта ми.

Едва  ли...?...

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Здравей Руми и благодаря за коментара
  • Вярвай, Йонче! Любовта е жива, докато ние и позволяваме! Поздрав!
Propuestas
: ??:??