9 dic 2008, 18:20

Едва на разсъмване... 

  Poesía
629 0 17


Едва на разсъмване беше любов -
греховният сън се избистри.
Като някакъв тих благослов
заваляха мечтите - пречистени.
Стана бяло, прозрачно и тихо,
завъртя се сънят в пирует.
Поклони се - щастливо усмихнат -
на момчето от първия ред.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??