Прозорец. Нощ. Фенер.
Панели. Паркинг. Спирка.
Тик. Разнебитен нерв.
Локомотивна свирка.
Бетон. Градинка. Смет.
Дърво. Дръвче. Ограда.
Човек. Или предмет...
Нима предметът страда?
Среднощ. Кафе. Сама.
Линейка. Асансьори.
Прозорец. Нощ. Тъма.
Без мен. Без мен. I'm sorry.
© Пенка Паскалева Todos los derechos reservados