11 нояб. 2008 г., 11:49

*** 

  Поэзия » Другая
445 0 7

                                    

                      Прозорец. Нощ. Фенер.

                                     Панели. Паркинг. Спирка.

                      Тик. Разнебитен нерв.

                                     Локомотивна свирка.

 

                     Бетон. Градинка. Смет.

                                    Дърво. Дръвче. Ограда.

                     Човек. Или предмет...

                                   Нима предметът страда?

 

                     Среднощ. Кафе. Сама.

                                     Линейка. Асансьори.

                     Прозорец. Нощ. Тъма.

                                    Без мен. Без мен. I'm sorry.

© Пенка Паскалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??