17 nov 2017, 13:44

Ефирно 

  Poesía » Del paisaje
424 0 1

Слънчев лъч се сбори с мъгломрака,
сцепил облачния шал,
хлъзна се по долината,
светна в цвят горящ воал.

Криптирано локално чудо,
видимо за незатворени очи,
тайнство на ефир от разтопено злато,
спектър магични светлини.
 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Слънчевият лъч пребори
    мъгломрака
    и се разпадна
    в спектър
    от магични светлини.
Propuestas
: ??:??