Nov 17, 2017, 1:44 PM

Ефирно 

  Poetry » Landscape
423 0 1

Слънчев лъч се сбори с мъгломрака,
сцепил облачния шал,
хлъзна се по долината,
светна в цвят горящ воал.

Криптирано локално чудо,
видимо за незатворени очи,
тайнство на ефир от разтопено злато,
спектър магични светлини.
 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Слънчевият лъч пребори
    мъгломрака
    и се разпадна
    в спектър
    от магични светлини.
Random works
: ??:??