13 mar 2019, 0:24

Ефрейтор спаси дете от сигурна смърт! 

  Poesía » Civil
253 0 0

Ти си герой, ти си мъж,

че без страх скочи веднъж

в ледена река да спасиш живот

от смърт сигурна и ужасна!

Нека си пример за цял народ,

горди сме с постъпката ти прекрасна!

© Георги Todos los derechos reservados

www.desant.net/show-news/48934

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??