13.03.2019 г., 0:24 ч.

Ефрейтор спаси дете от сигурна смърт! 

  Поезия » Гражданска
240 0 0

Ти си герой, ти си мъж,

че без страх скочи веднъж

в ледена река да спасиш живот

от смърт сигурна и ужасна!

Нека си пример за цял народ,

горди сме с постъпката ти прекрасна!

© Георги Всички права запазени

www.desant.net/show-news/48934

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??