Повтаряй ми, повтаряй ми тези нежни думи.
Разтапяй ме, в любов удави ме,
след това съживи ме с устни умели
и накарай ме за тебе да стена.
Люлей, люлей ме в мъжките си прегръдки,
дръж ме в ръцете си, укроти ме.
Искам в теб да утихна смирена
и да ти се отдам изцяло.
Погали, погали ме с кадифените длани,
разгаряй огъня в моето тяло,
обичай ме диво, немислимо първично,
както аз те обичам. Егоистично.
© Elissa Hess Todos los derechos reservados