Ех, Марго! Наивна душа!
Живя както можа!
Даде каквото имаше
и нищо в замяна не искаше.
Освен едно. Да оставиш следа!
Като на умираща звезда!
Светлина, която да видят
поколенията след години...
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados